De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Beaphar konijnenvoer xtravitaal 2,5kg  macrovet

Beaphar konijnenvoer xtravitaal 2,5kg

XtraVital Konijn is een zeer smaakvol en uitgebalanceerd premium voer. Het voer bevat alle benodigde vitaminen en gecheleerde mineralen, mineralen omhuld met een eiwitmantel voor een betere opname. Het is volledig afgestemd op de voedingsbehoefte van konijnen. Rijk aan eiwitten en ruwvezel voor een optimale spijsvertering. Laag vetgehalte om vetafzetting rond de organen te voorkomen. Met Echinacea, voor een levenslustig en vitaal konijn met een gezonde huid en vacht.

Bezorgkosten: 3.95
EAN: 520_7001100

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 8.25

Bekijken in de winkel »


Beaphar konijnenvoer xtravitaal 2,5kg koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!