De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Back home i-max plus reader  macrovet

Back home i-max plus reader

Back Home I-Max plus readerDe I-Max Plus leest naast de ISO FDX-B transponders en de FDX-A FECAVA transponders ook de FDX-A TROVAN en de ISO HDX transponders af. Deze transponders werden gebruikt bij exotische (dierentuin)dieren en worden ook incidenteel gevonden bij paarden afkomstig uit Engeland of Duitsland. De I-Max Plus is voorzien van een RS 232 computeraansluiting zodat het transpondernummer via de computer kan worden ingelezen. De reader werkt op een 9 volt alkaline batterij en wordt geleverd in een stevige kunststof koffer.

Bezorgkosten: 3.95
EAN: 302151

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 425.00

Bekijken in de winkel »


Back home i-max plus reader koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!