De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Actisan-5 chloortabletten 300st  macrovet

Actisan-5 chloortabletten 300st

Actisan-5 Chloortabletten 300st - 8960N Actisan-5 Chloortabletten is bestemd voor het desinfecteren van oppervlakken, apparatuur, gebruiksvoorwerpen en zwembadwater. De te desinfecteren oppervlakken en materialen eerst grondig reinigen. Bij het desinfecteren zoveel vloeistof gebruiken, dat de oppervlakken gedurende de inwerkingstijd (min. 5 minuten) nat blijven. Hierna grondig naspoelen met schoon water.Gebruiksaanwijzing Actisan-5 Chloortabletten een tablet is voldoende voor een emmer van 5 liter Actisan-5 Chloortabletten bevat de volgende samenstelling natriumdichloorisocyanuraat.

Bezorgkosten: 3.95
EAN: 201011

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 24.90

Bekijken in de winkel »


Actisan-5 chloortabletten 300st koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!