De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Actisaf supplement 10% 25kg  macrovet

Actisaf supplement 10% 25kg

Actisaf supplement 10% 25kg (voorheen Biosaf SC) Voedingssupplement met levende gistcellen voor o.a. rundvee. Actisaf heeft een stimulerend effect op de penswerking bij rundvee. De werking van Actisaf is het wegvangen van zuurstof in de pens waardoor de groei van de pensbacteriën wordt bevorderd gezien deze strikt zuurstofschuw (anarobe) zijn. Hierdoor wordt de omzetting van melkzuur naar propionzuur bevorderd, daardoor verhoogt het de PH-waarde en hoeveelheid propionzuur. Het voordeel ten opzichte van natriumbicarbonaat is dat alleen Biosaf de hoeveelheid melkzuur terug brengt naar 25% van de oorspronkelijke hoeveelheid ten opzichte van natriumbicarbonaat. Beide bufferen wel de PH, waardoor de totale hoeveelheid vluchtige vetzuren toeneemt, aldus ook een hogere productie. Levende gistcellen benutten het zuurstof in de pens waardoor de celwandafbrekende bacteriën beter hun werk kunnen doen, wat leidt tot een betere benutting van het ruwvoer. Gebruiksaanwijzing Actisaf supplement 10% 50g per dier per dag (10g per 5kg droge stof totaal rantsoen) Actisaf supplement 10% bevat de volgende samenstelling levende gistcellen (saccharomyces cerevisaiae)

Bezorgkosten: 3.95
EAN: 101441

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 62.95

Bekijken in de winkel »


Actisaf supplement 10% 25kg koop je o.a bijKopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!