De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
6 pipetten frontline combo spot -one voor honden tot 10 kg  ruitersportsissi

6 pipetten frontline combo spot -one voor honden tot 10 kg

Beschrijving: Frontline Combo doodt vlooien op uw hond en beschermt tegen een herbesmetting gedurende 8 weken. Daarnaast verhindert het de ontwikkeling van eieren, larven en poppen van vlooien gedurende de eerdergenoemde periode. Voordeel: geen herbesmetting van de omgeving. Doodt teken op uw hond en kent een bescherming tegen teken van 4 weken. Frontline Combo Spot on blijft werken wanneer uw hond  in het water is geweest. Belangrijk is dit niet te doen binnen 2 dagen na het opbrengen. Kortom doodt zowel volwassen als onvolwassen (eitjes) van vlooien, teken en bijtende luizen op uw hond!!Inhoud 6 pipettenVerzendkosten bij bestelling van slechts een doosjeEen doosje kan in principe verzonden worden in een enveloppe. Mocht u hiervoor willen kiezen dan kiest u de optie vooruit betalen waarop u 3 euro in mindering kunt brengen op de berekende verzendkosten.

Normale prijs: 35.95
Korting: 17%
Kleur:
Size:

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 29.95

Bekijken in de winkel »


6 pipetten frontline combo spot -one voor honden tot 10 kg koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!